Vitaminska infuzija

NOVOST! – Vitaminska infuzija

Varen, hiter in učinkovit vnos vitaminov, ki prispeva k izboljšanju počutja in ohranja vaše zdravje.

Vitaminski BOOSTER
Cena: 120 EUR/45 min

Bolezen vas lahko izčrpa za več dni ali tednov. Obranite se pred sezonskimi boleznimi, tako da svojemu imunskemu sistemu zagotovite zadostno hidracijo, vitamine, hranila in antioksidante. Zdravljenje z vitamini je učinkovit način za krepitev odpornosti. Visoke ravni hidracije zagotavljajo, da je v vašem sistemu veliko tekočine, ki prenaša kisik do vaših krvnih celic in ohranja pravilno delovanje vašega organizma. IV tekočine prav tako pomagajo odstraniti toksine iz vašega telesa, preden ti oslabijo imunski sistem.

Dodatki, kot so kompleks vitamina B in vitamin C, so prav tako povezani s pozitivnimi učinki za krepitev imunskega sistema.

Kaj vsebuje Vitaminski BOOSTER?

  • IV tekočina napolni telo z hidratantnimi tekočinami, ki okrepijo vaš imunski sistem
  • Kompleks vitaminov B daje energijo in pospešuje rast imunskih celic ob okužbi
  • Vitamin B12 je znan kot imunomodulator in lahko pomaga povečati število belih krvnih celic v telesu
  • Vitamin C kot eden največjih podpornikov imunskemu sistemu pomaga preprečiti vnetje in okužbo

Stresen življenjski slog izčrpava organizem in poveča porabo zaloge vitaminov, mineralov in aminokislin. Naš organizem ostane brez energije, kar privede do pogostejših obolenj in hitrejšega staranja. Vitamini so nujno potrebni za delovanje nekaterih procesov v našem telesu. Z vitaminskim koktejlom v naše telo vnesemo bistvene vitamine in na ta način v kratkem času telesu povrnemo dobro počutje ter podpremo delovanje imunskega sistema.

vitaminska infuzija
vitaminska infuzija

Vitaminski koktelj WELLNESS 

Cena: 120 EUR/45 min
Poskrbite za svoje telo. Poleg redne telesne aktivnosti in skrbi za redno in uravnoteženo prehrano je potrebna tudi redna skrb za hidracijo. Odpočijte si in napolnite zaloge vitaminov.

Intravenozni koktelj Wellness vam ponovno pomaga vzpostaviti harmonično zdravstveno stanje telesa in duha.

Kaj vsebuje vitaminska infuzija Wellness?

IV tekočino, sicer znano kot fiziološka raztopina. Ta sterilna raztopina je narejena iz mešanice natrijevega klorida, vode in elektrolitov, ki je zasnovana za hitro povrnitev izgubljene tekočine v telesu. Namesto da bi porabili ure za absorpcijo vode preko pitja, lahko tekočine za intravensko hidracijo rehidrirajo in vnesejo potrebne vitamine neposredno v vaš krvni obtok.

IV tekočina: napolni telo z hidratantnimi tekočinami, da okrepite svoj imunski sistem.

Kompleks vitaminov B: vitamini B vam dajejo energijo in pospešujejo rast imunskih celic ob okužbi.

Vitamin B12: znan kot imunomodulator, lahko pomaga povečati število belih krvnih celic v telesu.

Vitamin C: kot eden največjih ojačevalcev imunskega sistema v vašem telesu vam vitamin C pomaga preprečiti vnetje in okužbo.

Vitaminski koktelj HANGOVER 

Cena: 150 EUR / 45 min

Pitje alkohola zavira antidiuretični hormon (ADH), ki običajno igra veliko vlogo pri ponovni absorpciji tekočine nazaj v vaše telo. Hkrati alkohol deluje kot diuretik. Čeprav je uživanje alkohola lahko zabavno, pogosto povzroči resno dehidracijo.

Dehidracija lahko povzroči slabost in glavobol, torej mačka. Prav tako je dehidracija razlog za suh občutek v ustih naslednji dan po prekrokani noči.

Nadomeščanje elektrolitov je prvi korak k lajšanju vašega stanja. 

Vitaminska infuzija je učinkovit način rehidracije telesa, ki bo ugodno vplivala na vaše počutje in odpravila občutek slabosti. 

Kaj vsebuje vitaminska infuzija Hangover?

Kompleks vitaminov B: ker je alkohol diuretik, vodi do izločanja številnih hranil v telesu. Vitamini B so v tekočini topni vitamini in so v tem procesu eni izmed najbolj prizadetih. Zaradi tega ste lahko utrujeni, z nizko energijo.

Vitamin B12: Kobalamin (B12) je podvržen enakemu izčrpanju kot ostali vitamini B. B12 je za mnoge tudi težko absorbirati ob zaužitju, kar prispeva k prednostim intravenskega prejemanja (IV). Dodatek B12 v koktejlu vam pomaga povrniti energijo.

Vitaminski koktelj hangover

Komu priporočamo vitaminsko infuzijo?

Intravenozno vitaminsko infuzijo priporočamo športnikom, managerjem in ljudem z napornim urnikom ter vsem tistim, ki okrevajo po bolezni. Vitaminska infuzija nudi podporo imunskemu sistemu, lajša težave s stresom in ugodno vpliva na izboljšanje splošnega počutja. Učinkovito izboljšuje tudi težave s pomanjkanjem spanja.

Z vnosom vitaminskega koktejla se učinkoviteje zaščitimo pred prehladi, poskrbimo za lepšo in bolj zdravo kožo ter pomagamo preprečevati izgorelost.

Za termin pokličite na 031 632 594 ali pošljite povpraševanje na info@medisal.si.